Snelle levering uit voorraad
Gratis verzending vanaf €75,00 (NL)
Speciale merchandise
Formule 1 specialisten

Het Grand Prix weekend in Zandvoort: een perfect uitje voor je zoon of dochter!

  • Geplaatst op
  • 0
Het Grand Prix weekend in Zandvoort: een perfect uitje voor je zoon of dochter!

Een bezoek aan de Grand Prix in Zandvoort is een perfect uitje voor je zoon of dochter! Er is van alles te zien en te doen op deze dag, en je kunt genieten van het spectaculaire racen van de Formule 1-auto's. Maar voordat je naar de Grand Prix gaat, moet je wel voorbereid zijn. Denk bijvoorbeeld aan een rugzak voor een broodtrommel en andere dingen voor je zoon of dochter om mee naar de race te nemen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten om je zoon of dochter een onvergetelijke dag te bezorgen op de Grand Prix in Zandvoort!

Goed voorbereid op reis

Om in Zandvoort te komen raden we aan om met het openbaar vervoer te gaan. De NS zet namelijk extra treinen in zodat iedereen onbezorgd naar het circuit van Zandvoort kan gaan. Check een aantal uur voor je reis nog even de reisplanner zodat je zeker weet dat alles gaat volgens schema.

De afgelopen jaren was het best warm tijdens de GP van Zandvoort. Denk er dan ook aan om wat extra drinken in je rugtas te stoppen. Naast wat te drinken is het natuurlijk handig om ook wat lekkers mee te nemen voor tijdens de race en de reis.

Zelfstandigheid

Kinderen zijn graag zelfstandig. Er zijn speciale rugzakjes voor kinderen. Deze zijn te vinden als je op internet zoekt op rugzak kind. Je kan je zoon of dochter zelf zijn of haar rugzakje laten vullen. Denk aan een pakje drinken en wat lekkere snoepjes voor onderweg. Vergeet ook niet om een leuk tijdschrift of boekje in de rugzak te stoppen. Op die manier kan je zoon of dochter zich vermaken tijdens de reis.

Ook is er voor kinderen een speciale broodtrommel. Ook deze is op internet te vinden onder broodtrommel kind.

Maar wat doe je in de broodtrommel van je kind? Natuurlijk wat lekkers voor onderweg! Bijvoorbeeld een boterham met kaas of een belegd broodje.

Meer dan alleen Formule 1 op Circuit Zandvoort

Natuurlijk ga je naar de Grand Prix in Zandvoort om de Formule 1 te zien. Maar het circuit biedt meer dan alleen Formule 1 andere dagen. Een leuk weetje is dat het circuit van Zandvoort één van de oudste circuits is van Nederland. Het circuit is al sinds 1948 in gebruik. In het voorprogramma van de formule 1 rijdt er een race van de Formule 3. Dit is de opstap naar de Formule 1. Er zijn verschillende wedstrijden voor verschillende categorieën. Naast deze races is er voldoende entertainment om een leuks spectacular weekend te hebben.

Merchandise kopen op Zandvoort

Een bezoek aan Circuit Zandvoort is niet compleet zonder wat merchandise van je favoriete coureur te scoren. Er zijn namelijk genoeg kraampjes en stands waar je terecht kan voor leuke spullen. Als je kind een fan is van Max Verstappen, dan is een bezoek aan het Max Verstappen fanstand een echte aanrader. Hier kan je onder andere een Max Verstappen cap of T-shirt kopen.

Conclusie

Een bezoek aan de Grand Prix in Zandvoort is een perfect uitje voor je zoon of dochter! Maar denk wel even na over wat je meeneemt, zodat je zeker weet dat je zoon of dochter een onvergetelijk weekend heeft. Vergeet ook niet dat het circuit van Zandvoort meer biedt dan alleen Formule 1. Er is genoeg entertainment voor een leuk en spectaculair weekend!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending

vanaf €75,00

Niet goed?

Geld terug!

Meer dan 20 jaar

Ervaring