Snelle levering uit voorraad
Gratis verzending vanaf €300,00 (NL)
Speciale merchandise
Formule 1 specialisten

De wijzigingen aan de Tesla Model 3

  • Geplaatst op
  • Door Jerry
  • Geplaatst in 3, model, tesla
  • 0
De wijzigingen aan de Tesla Model 3

De Tesla Model 3 heeft de nodige wijzigingen gekregen van de fabrikant. Daardoor is de auto voortaan iets anders van uiterlijk. Daarnaast wordt de auto ook iets sneller. Waarbij bovendien ook nog eens iets verder gereden kan worden. Dit leek al lange tijd in de lucht te hangen, maar blijkt nu dus ook echt waarheid. Bovendien blijkt de fabrikant nog veel meer wijzigingen te gaan doorvoeren, dan vooraf werd gedacht. Dit maakt het dus ook alleen maar interessanter om te bekijken wat de nieuwe mogelijkheden worden met dit model.

De veranderingen aan de wielen
Het is natuurlijk vooral belangrijk om eens te bekijken wat de veranderingen in het uiterlijk van de Tesla Model 3 zijn. De wielen worden in de eerste plaats anders. Dat geld voor alle designs die onder de auto te plaatsen zijn. Of je nu voor de 18-, 19- of de 20-inch wielen gaat, maakt daarbij geen verschil. De 20-inch wielen kan je mogelijk herkennen van sommige modellen van de Model Y. Met de andere soorten designs voor de wielen, is het ook zo dat de auto direct een andere look krijgt. Dit is niet de enige verandering die is doorgevoerd.

Zwart vervangt het chroom
De Tesla Model 3 was altijd te herkennen aan de afwerking met chroom aan de buitenzijde. Dat is in de toekomst echter wel anders. Het chroom gaat namelijk weg en daar komen zwarte strips voor terug. Dit geldt ook voor de deurgrepen en voor bijvoorbeeld de knipperlichten. Dit zal dus ook een duidelijk verschil met zich meebrengen. Het is ook goed om te weten dat er heel veel kleine veranderingen zijn die minder opvallen, denk aan andere koplampen en subtiele aanpassingen aan de achterklep. Daarmee is de auto volledig anders van vorm te noemen.

Ook de binnenzijde aangepakt
De binnenzijde van de auto krijgt ook een serieuze behandeling De middentunnel wordt bijvoorbeeld anders ingedeeld. Daarnaast zal er worden gekeken naar het opsplitsen, afronden en afwerken van de klepjes in matzwart. Dat maakt de auto wat meer schoon van uitstraling. Er wordt ook gekeken naar kunstleer dat kan worden geboden. Sommige zaken blijven ook gelijk. Zo is er bijvoorbeeld alleen een zwart interieur of een optie in wit te krijgen. De kleuren aan de buitenzijde blijven overigens ook gelijk aan hoe ze nu zijn. Op die manier kan je dus heel gemakkelijk kiezen wat er bij jou past.

Betere prestaties te bieden
De veranderingen zorgen er ook voor dat de Tesla Model 3 betere prestaties kan bieden. Denk dan bijvoorbeeld aan de mogelijkheden om meer actieradius te realiseren. De auto zal enkele tientallen kilometers meer op een volle accu kunnen gaan rijden. Dit geldt voor alle verschillende modellen van de 3. Ook is het zo dat de auto sneller van 0 naar 100 kan optrekken. Daar is opnieuw één tot twee tienden van afgehaald door de fabrikant. Het meest interessante is echter misschien wel dat de prijs gewoon hetzelfde blijft. Dat maakt het dus allemaal alleen maar aantrekkelijker in de aanschaf.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending

vanaf €300,00

Niet goed?

Geld terug!

Meer dan 20 jaar

Ervaring